Twee in één: Steppen en varen in Haarlem

Relaxt de stad verkennen met kickbike & kleine bootjes

We ontvangen jullie in Haarlem centrum aan het Spaarne. Op een centraal gelegen punt krijgen alle deelnemers eerst informatie over het programma ‘Twee in één’.

Deel 1: steppen in Haarlem

Jullie krijgen een korte step-uitleg van een deskundige Summerscape instructeur. Met een duidelijke routekaart voor op het stuur en het boekje ‘Haarlems mooiste’ gaan jullie de stad ontdekken. De route brengt jullie door smalle steegjes, maar ook op de bekende gezellige pleinen. In het boekje kun je bijzonderheden terugvinden over op de kaart gemarkeerde punten. Je kunt er dus zelf een echte sightseeing tour van maken.
steppen varen Haarlem

Haarlem tijdens het teamuitje ludiek ontdekken met bootjes & kickbike

Deel 2: Varen in Haarlem

Na een korte pauze verruil je de step voor een ander vervoermiddel. Met een sloep ontdek je in groepjes van 6-8 personen Haarlem vanaf het water. Je krijgt hiervoor de bijzondere brugggen-foto-route mee. Op deze menu-kaart staan alle bruggen afgebeeld die je tegenkomt op de vaarroute door de stad. Een verkeersbord op de menukaart geeft steeds de richting aan. Moeten we nou rechtdoor, of toch rechtsaf? Soms zal er even over gediscussieerd worden, maar meestal is de juiste koers snel duidelijk!

In ongeveer een uur vaar je een rondje Haarlem over de grachten en het Spaarne. Terug aan boord van De Zeehond kunt u neerstrijken op het lounchdek voor een drankje. En daarna lekker de stad in naar een van de nabij gelegen gezellige café’s of restaurants in de Haarlemse binnenstad?

meer info over dit uitjebedrijfsuitje contact
Teamplayers en tijdsduur:
  • Tijdsduur: Ongeveer 2,5 tot 3 uur incl uitleg vooraf
Tarieven:
  • Groepen 20 – 25 personen € 32,50 p.p.
  • Groepen 26 – 40 personen € 30,50 p.p.
  • Groepen >50 personen € 29,75 p.p.
Vermelde tarieven zijn p.p. en excl 21% BTW
Inbegrepen bij dit teamuitje:
Het Twee-in-één teamuitje is inclusief:
  • Step en vaar instructie
  • Bruggen foto-route
  • Steproute
  • Wissel halverwege
bedrijfsuitje contact
023-7113020

Groeps- of bedrijfsnaam:*

Aanhef:MevrouwMeneer

Je Naam*

Email*

Tel*

Aantal deelnemers:

Gewenste datum:

Bericht (Vragen, horeca wensen etc.)