Smartphone sloepenspel in Haarlem

Spetterende interactief teamuitje met kleine bootjes

app sloepenspel haarlem
De River Game is een lekker interactief sloepenspel met kleine boten. Op het Spaarne en in de grachten krijgen de teams via de smartphone vragen en foto-opdrachten waarmee ze punten kunnen verdienen. Slim speurwerk, aanleggen, van wal steken, en originele foto’s maken levert het slimste en meest creatieve team bij dit teamuitje de overwinning op!

Smartphone-Sloepenspel in hartje Haarlem

Deze uber-hipp game combineert mobiele gadgets en verrassende opdrachten met varen in een boot die je lekker zelf gaat besturen. We ontvangen jullie op een centraal punt in Haarlem. De Summerscape instructeurs geven de teams vooraf een heldere uitleg over de boten en de game-app op de smarthone. Daarna vertrekt ieder team in hun sloep en met een eigen voorgeprogrammeerde route.

Gemakkelijke spel-app

Antwoorden op vragen en foto’s doorsturen doe je razendsnel met de gemakkelijke gps-spel-app op de smartphone. Navigeren doe je met de GPS die steeds de richting aangeeft. Niet iedereen is continu bezig: het ene moment zit je relaxed te genieten van het uitzicht in de boot. Kort daarna loods je de boot weer door een gracht, sta je op de kant om een missie uit te werken of probeer je tijdens het varen de code van een kluisje te kraken.

Sloepen in elkaars vaarwater

Jullie doel is om tijdens het sloepenspel met originele foto’s en goede antwoorden meer punten te scoren dan de andere boten. Op het Spaarne en de Haarlemse grachten zit je soms letterlijk in elkaars vaarwater, maar omdat ieder team een andere route vaart kun je elkaar niet blindelings volgen. Met teamwork, doorzettingsvermogen en slim navigeren kan jouw sloep/team het verschil maken!
sloepenspel teamuitje Haarlem

Het meest spetterende teamuitje van Haarlem!

Foto’s en score’s

Ieder team is uitgerust met een smartphone met onze app en een geavanceerde GPS. De foto’s die je team maakt komen direct binnen bij de spelleiding, die snel reageert met een berichtje en punten. De tussenstand van alle teams bekijk je via de app, competitie gegarandeerd dus! Na afloop komen de foto’s van alle teams online zodat er nog uitgebreid nagepraat en gelachen kan worden!

Teamuitje zonder vaarbewijs

Voor dit sloepenspel is geen voorkennis of vaarbewijs vereist, elk team-lid mag en kan met kleine boten varen, een app bedienen en foto’s maken. Maar zelfs al is er nog nooit iemand onvrijwillig te water gegaan, van alle deelnemers verwachten we wel dat ze kunnen zwemmen!

meer info over dit uitjebedrijfsuitje contact
Teamplayers en tijdsduur:
 • Tijdsduur: Ongeveer 2,5 tot 3 uur incl uitleg vooraf
Tarieven:
 • Groepen 18 – 20 personen € 49,50
 • Groepen 21 – 30 personen € 47,50
 • Groepen 31 – 40 personen € 45,00
 • Groepen > 40 personen € 42,50
Vermelde tarieven zijn p.p. en excl 21% BTW
Inbegrepen bij dit teamuitje:
Dit teamuitje is inclusief:
 • Heldere uitleg vooraf
 • Gebruik van smartphone met onze sloepenspel-app
 • Een andere vaarroute voor elke sloep
 • Gebruik van de sloepen
 • Puzzel opdrachten in kluisjes mee aan boord
 • Live tussenstand van het sloepenspel
 • Snel reacties op de foto’s
 • Na afloop alle foto’s en video’s in een download bestand
bedrijfsuitje contact
023-7113020

Groeps- of bedrijfsnaam:*

Aanhef:MevrouwMeneer

Je Naam*

Email*

Tel*

Aantal deelnemers:

Gewenste datum:

Bericht (Vragen, horeca wensen etc.)