De Da Vinci Code Haarlem

Da Vinci Code stadsspel met cryptex en spanning tot het einde

Was jij ook zo onder de indruk van de ‘Da Vinci Code’ en ‘Het Bernini Mysterie’ van Dan Brown? Laat je dan nu meeslepen door deze bestseller: De Cryptex Code.

Da-Vinci-style zoektocht

Met een oude document en gebruik makend van cryptische aanwijzingen is het aan jullie om de mysterieuze Cryptex code ontcijferen. Al meteen bij bij de start van de activiteit krijgen de teams een mysterieus boek overhandigd. Met de beperkte informatie die u daarmee in handen heeft gaan jullie natuurlijk zo snel mogelijk aan de tocht beginnen: want die code moet te kraken zijn. En bij voorkeur sneller dan de andere teams dat doen!

Damiate-lijn

Al snel stuiten jullie op een historisch persoon en krijgen jullie documenten overhandigd die broodnodig zijn om verder te kunnen. Kan jouw team de dwarsverbanden leggen en de verschillende informatiebronnen met elkaar combineren? Dan volg je met je team de Damiate-lijn kris-kras door de stad. Je komt langs ongerepte eeuwenoude plekjes waar je woorden en aanwijzingen vindt. Maar haast je, want er zijn kapers op de kust! De andere teams volgen een andere route, maar ze komen uit op dezelfde plaats!
teamuitje da vinci cryptex code

Een authentiek Haarlems uitje in mysterieuze Da Vinci Code stijl

Finale-spel op een historische locatie

Bij binnenkomst van de middeleeuwse ruimte krijg je een mysterieus houten kistje in handen met daarin een cryptex. Deze koperen documenten-houder kan alleen open als de letters in de juiste stand gedraaid worden. De finale begint: je gaat nu in het eeuwenoude gebouw op zoek naar zes letters en de juiste volgorde! Maar pas op: de concurrentie komt nu ook binnendruppelen en kijkt over je schouders mee!

De Cryptex openen…

Heb je alle letters gevonden en kun je het woord vormen? Dan draai je op de Cryptex voorzichtig de zes letters in de juiste volgorde. Met een licht schurend geluid schuift de buis open… De Cryptex Code is ontcijferd en er komt een briefje met een adres uit. Daar toasten we samen op de goede oplossing en wordt het winnende team bekend gemaakt.

meer info over dit uitjebedrijfsuitje contact
Teamplayers en tijdsduur:
  • Tijdsduur: Ongeveer 2,5 tot 3 uur incl uitleg vooraf
Tarieven:
  • Groepen 18 – 24 personen € 27,50 p.p.
  • Groepen 25 – 30 personen € 26,25 p.p.
  • Groepen >30 personen € 24,50 p.p.
Vermelde tarieven zijn p.p. en excl 21% BTW
Inbegrepen bij dit teamuitje:
Dit teamuitje is inclusief:
  • 1 consumptie (pils/fris/wijn/koffie/thee)
  • Heldere uitleg vooraf
  • Gebruik van oude kaart
  • Gebruik overige documenten
  • Toegangsprijs voor een monumentaal gebouw
  • Certificaat voor de winnaars
bedrijfsuitje contact
023-7113020

Groeps- of bedrijfsnaam:*

Aanhef:MevrouwMeneer

Je Naam*

Email*

Tel*

Aantal deelnemers:

Gewenste datum:

Bericht (Vragen, horeca wensen etc.)