Tandem Toppers

Fietsen hoogtepunten van Kennemerland voor duo’s

Op de tandem is het echt genieten van al het moois dat Haarlem en Nationaal Park De Kennemerduinen te bieden hebben. Tijdens de Tandem-Topper-Route zijn zowel het voorste als het achterste deel van het duo actief: met sturen, de route uitstippelen en puzzelen!

Dubbel zo leuk

Dit teamuitje valt net als de steppuzzeltocht in onze categorie: Do It Yourself uitjes. U krijgt alles tot uw beschikking wat u nodig hebt: de fietsen, de unieke routes met kaartjes, foto’s en aanwijzingem, de uitleg, echt alles! Maar u houdt zelf de controle, bepaalt zelf de pauzeplaats (Picknick in de duinen, Parnassia of Bloemendaal aan Zee?), en sluit zelf de activiteit af. Hierdoor heeft u een top tandem programma dat voor iedereen leuk is en toch uiterst betaalbaar!

teamuitje tandem

Een puzzelroute met tandems vanuit Haarlem door de duinen…

SMS code

U fiets in groepjes of als tandem-duo. Per tandem krijgt u een puzzelroute mee die bestaat uit foto’s, routekaartjes en aanwijzingen. Tijdens het fietsen staat u regelmatig even stil bij markante plaatsen. Hier beantwoord u telkens een vraag. Zo verzamelen de duo’s letters waarmee de achterste krachtbron mogelijk onderweg al het juiste woord weet te vormen… Welke duo’s zijn echte tandemtoppers en weten de juiste oplossing te ontcijferen? Met een simpele sms-code aan het einde kan elk duo de uitkomst controleren.

Tandem fietstocht met pauze aan zee?

Aan zee of in de duinen is er alle gelegenheid voor een hapje en een drankje (niet inbegrepen). U als organisator krijgt van ons van te voren alle details doorgespeeld, zoals het begin/eindpunt, mogelijke pauzeplaatsen etc. Deze pauzeplaats kunt u op de routes van de deelnemers simpel markeren, zodat iedereen weet dat daar wat te doen is!

meer info over dit uitjebedrijfsuitje contact
Teamplayers en tijdsduur:
  • Tijdsduur: Ongeveer 2,5 tot 3 uur incl uitleg vooraf
Tarieven:
  • Groepen 8 – 12 personen € 27,50
  • Groepen 12 – 30 personen € 24,50
  • Groepen >30 personen € 22,50
Vermelde tarieven zijn p.p. en excl 21% BTW
Inbegrepen bij dit teamuitje:
Dit teamuitje is inclusief:
  • Start en einde in Haarlem centrum
  • Gebruik van tandems
  • Heldere briefing voor u als organisator vooraf
  • Routes liggen voor u klaar (kaartjes/foto’s en aanwijzingen)
  • Validatie van de puzzel-oplossing met een sms-bericht
bedrijfsuitje contact
023-7113020

Groeps- of bedrijfsnaam:*

Aanhef:MevrouwMeneer

Je Naam*

Email*

Tel*

Aantal deelnemers:

Gewenste datum:

Bericht (Vragen, horeca wensen etc.)