Step-Puzzel-Tocht in de duinen

Puzzelen door de binnenduinen

Dit betaalbare teamuitje start en eindigt net buiten Haarlem. Met kickbikes (moderne step met een groot voorwiel) Vanuit het plaatsje Overveen in de duinen vertrekken jullie in teams voor een rondje waarbij foto’s en pijlen je de weg wijzen.

Steppen en letters sprokkelen

Dit steprondje gaat door de binnenduinen en komt langs enkele van de mooiste landgoederen van de omgeving: Elswout, Koningshof, Duinvliet en Middenduin. Met imposante landhuizen, licht glooiende duinen en vooral veel groen is dit een heerlijke omgeving om te kickbiken!
steppenduinen Haarlem e.o.

Bij dit teamuitje met de step puzzelt u de route naar het eindpunt bij elkaar.

Betaalbaar teamuitje

Bij deze activiteit staat alles voor jullie klaar en op papier. De puzzeltocht begint met de uitleg van wat de beste steptechniek is. De steps staan voor jullie klaar, de steproutes liggen klaar, de ontcijfercodes hangen in het bos en ergens ligt een schatkistje verborgen. Jullie bepalen zelf hoe laat je vertrekt, delen zelf de teams van 5-7 personen in en timen zelf de tussenposes tussen deze groepjes. Willen jullie toch door een Summerscape step instructeur op weg geholpen worden? Dan kan dat uiteraard ook.

Start- en eindpunt: Overveen

Vlakbij het station van Overveen is het begin- en eindpunt van de steptocht. De auto kunt u hier gratis parkeren. Ter plaatse beginnen of eindigen met een drankje kan ook!

meer info over dit uitjebedrijfsuitje contact
Teamplayers en tijdsduur:
  • Tijdsduur: Ongeveer 2 uurtjes
Tarieven:
  • Groepen 2 -40 personen € 12,00
Vermelde tarieven zijn p.p. en excl 21% BTW
Inbegrepen bij dit teamuitje:
Bij dit kickbike teamuitje is inbegrepen:
  • Gebruik van kickbikes
  • Routes en benodigde documenten
bedrijfsuitje contact
023-7113020

Groeps- of bedrijfsnaam:*

Aanhef:MevrouwMeneer

Je Naam*

Email*

Tel*

Aantal deelnemers:

Gewenste datum:

Bericht (Vragen, horeca wensen etc.)