ZooQuest teamuitje Diergaarde Blijdorp


Team Quest Blijdorp – exclusief teamuitje in de dierentuin

Moderne gadgets gebruiksvriendelijk combineren met een bijzondere omgeving? Met Team Quest in het Rotterdamse Blijdorp organiseert u een teamuitje om nooit te vergeten. De teams zwermen uit over de dierentuin, op zoek naar antwoorden en locaties om opdrachten uit te voeren.
Deze game vraagt om teamspirit, creativiteit, een beetje bokito-gedrag en wat kennis van dieren en natuurbehoud.

De bewoners èn de bezoekers van Blijdorp staan centraal tijdens deze game met GPS en smartphone. Ieder team heeft een iegen route door de dierentuin en de dieren zijn ze verwerkt in allerlei opdrachten en vragen. Tijdens deze monkey-bussiness zullen veel maffe foto’s en video’s ontstaan!
Team uitje diergaarde Blijdorp

Team Quest opbouw en thema
Na een compacte uitleg over het mobiele internet en de GPS kunnen de teams op zoek naar de eerste lokatie. Heeft het team die gevonden, dan beantwoord u met behulp van de informatie borden een vraag. Is de vraag correct beantwoord, dan volgt er een bonus-ronde!

Bij zo’n bonus opdracht staan teamwork en communicatie centraal. Ze variëren van foto’s maken, dieren imitaties, animal-crackers, een geluidsfragment of een echte breinkraker. De spelleiding beoordeelt de resultaten en geeft punten aan de teams. Zodra een opdracht is afgerond volgt een nieuw waypoint (=doel). Het team dat de meeste punten verzameld heeft wint de Team Quest.

Team Quest is opgebouwd uit unieke bouwstenen en is voor ieder bedrijf aan te passen. Uw eigen vragen en thema’s kunnen verwerkt worden en na afloop komen alle foto’s van de teams online op een dedicated website.

{tab=Inclusief}

Team Quest Burgers Zoo bestaat uit de volgende bouwstenen:

  • Duidelijke instructie en spelluitleg
  • Game-control (spelleiding)
  • Toegang tot Diergaarde Blijdorp
  • Gebruik van GPSen Smartphones
  • Onze eigen gebruiksvriendelijke Team Quest applicatie
  • Live-score: teams kunnen op ieder moment de tussenstand bekijken
  • Maatwerk: uw eigen vragen en opdrachten verwerkt in Team Quest
  • Na afloop alle door de teams gemaakte foto’s online op een unieke url

{tab=Details}
Details en prijzen:

Inspanningsniveau:laag/middel (wandel-activiteit)
Startlokatie:Horeca in Blijdorp
Tijdsduur: 2,5 – 3 uur
Groepsgrootte: min 20 pers
Teams: 5-6 personen
Prijs:groepen <30 pers: € 49,50 p.p.
groepen >30 pers: € 47,50 p.p.
Exclusief:BTW, alle overige kosten.

{tab=Extra info}
Deze speciale Team Quest combineert kennis en natuur met teamwork en interactie. Het programma kent twee types vragen/opdrachten:

  1. De lokatievragen gaan over de dieren en de fokprogramma’s. Diergaarde Blijdorp zich bezig houdt en waarmee een bijdrage wordt geleverd aan het natuurbehoud. Met deze vragen wordt gechecked of de groep op de plaats van bestemming is aangekomen.
  2. De tweede categorie vragen en opdrachten is gericht op teamwork en communicatie. De creativiteit en samenwerking worden geprikkeld en er ontstaan ludieke foto’s en filmpjes. Deze krijgt u na afloop als aandenken in een downloadbaar bestand en op een speciale website aangeboden.

{tab=Contact}
{mosforme 1}

{/tabs}

meer info over dit uitjebedrijfsuitje contact
bedrijfsuitje contact
023-7113020

Groeps- of bedrijfsnaam:*

Aanhef:MevrouwMeneer

Je Naam*

Email*

Tel*

Aantal deelnemers:

Gewenste datum:

Bericht (Vragen, horeca wensen etc.)