Burgers Zoo Quest: gps-spel in de dierentuin

‘Beestachtig’ teamuitje in de Zoo

Zoo Quest in de jungle van Burgers Zoo zullen de deelnemers niet snel vergeten. Elk team krijgt via de smartphone-app een eigen unieke route door Nederlands mooiste dierentuin. Maar het vinden van de route is bijzaak, een makkie zo gezegd. De vragen en vooral de teamopdrachten maken dit teamuitje tot een uitdaging!

De puntentelling dierentuin staat centraal

Na een korte krachtige uitleg over de game-app en GPS gaat jullie team op zoek naar de eerste hotspot. Elk team vindt op hun route GPS-hotspots. Daar zijn met een controle vraag punten te verdienen. Terloops komen zo kennis van de natuur en natuurbehoud voorbij. Is die eerste vraag goed beantwoord, dan volgt een tweede moeilijkere, of een bonusopdracht. Teamspirit, scherpzinnigheid, lef en snelheid van handelen zijn nodig om bij dit teamuitje de scorelijst aan te voeren!
teamuitje Burgers Zoo

Het enige teamuitje in de dierentuin met een smartphone App

Hidden treasures

Na de uitleg vertrekken alle teams op weg naar hun eerste opdracht. Al snel bemachtigd elk team een goodybag met daarin benodigdheden voor de diverse opdrachten. Ook op andere plaatsen in Burgers Zoo hebben we opdrachten achter slot en grendel weggestopt. Dit zijn echte teambuildingsopdrachten, waar je je brein op uit kunt leven en je handjes kunt laten wapperen!

Teamwork en communicatie

Teamwork en communicatie staan centraal. Opdrachten bestaan uit het maken van foto’s, dieren imitaties, of een echte breinkraker. De spelleiding beoordeelt direct de resultaten en geeft punten. Het team dat aan het einde de meeste punten verdiend heeft wint..

Burgers Zoo Quest combineert kennis en natuur met teamwork en interactie. Het programma kent twee types vragen/opdrachten: De locatievragen gaan over de dieren en de fokprogramma’s. Ook Burgers Zoo speelt daarmee een actieve in het behoud van de natuur. Met deze vragen wordt gechecked of de groep op de plaats van bestemming is aangekomen. Bij de tweede categorie vragen draait het om onderlinge communicatie en teamwork. Door creativiteit en samenwerken lossen de teams problemen op en maken ze ludieke foto’s of filmpjes. Het beeldmateriaal krijgt u na het teamuitje als aandenken in een bestand aangeleverd.

meer info over dit uitjebedrijfsuitje contact
Teamplayers en tijdsduur:
 • Tijdsduur: Ongeveer 2,5 tot 3 uur incl uitleg vooraf
Tarieven:
 • Groepen 20 – 25 personen € 49,50 p.p.
 • Groepen 25 – 50 personen €
 • Groepen >50 personen €
(Parkeermunten zijn niet bij de prijs inbegrepen)
Vermelde tarieven zijn p.p. en excl 21% BTW
Inbegrepen bij dit teamuitje:
Dit teamuitje is inclusief:
 • Heldere en enthousiaste uitleg en instructies
 • Toegang tot Burgers Zoo
 • Gebruik van onze smartphones en spel-app
 • Live doorsturen van foto’s en video’s en razendsnelle beoordeling door Jury
 • Samenwerkingsopdrachten ‘verstopt’ in Burgers Zoo
 • Real-time tussenstanden tijdens het hele uitje
 • Na afloop alle foto’s downloadbaar
bedrijfsuitje contact

  023-7113020

  Groeps- of bedrijfsnaam:*

  Aanhef:MevrouwMeneer

  Je Naam*

  Email*

  Tel*

  Aantal deelnemers:

  Gewenste datum:

  Bericht (Vragen, horeca wensen etc.)