Interactief groen sloepenspel op de grachten

Spetterend en competitief teamuitje op Amsterdamse Grachten

De Grachten Game is een echt interactief GPS-sloepenspelspel in fluister-boten. Op de Amsterdamse grachten krijgt je team via de smartphone-App vragen en foto-opdrachten waarmee je punten kunt verdienen. Slim navigeren, aanleggen, van wal steken, en hilarische en sfeervolle foto’s maken leidt het slimste en meest originele team naar de overwinning.

Elk team een andere sloepentocht

De game combineert mobiele gadgets en verrassende opdrachten met varen in zo’n lekker stille elektrische sloep. De start is aan de rand van de oh-zo sfeervolle Amsterdamse Jordaan. Voor jullie bij dit teamuitje van wal steken krijg je heldere instructies over het sloepvaren en het gebruik van de smartphone-app. Daarna beginnen de teams met hun sloep ieder aan hun een eigen unieke(!) vaarroute.
teamuitje gps-sloepenspel Amsterdam

Volledig interactief teamuitje met smartphone App

Zo werkt dit sloepenspel

De smartphone geeft je al snel een locatie door, op of aan de grachten. Kom je dara met je team aan, dan kun antwoord geven op de eerste vraag. Heb je die goed beantwoord dan volgt een tweede bonusvraag, of een bonusopdracht. Van zulke opdrachten maak je een foto of video die je met de smartphone snel doorstuurt. De team-coaches van actief-teamuitje.nl reageren heel snel op jullie beelden en kennen dan bonuspunten toe. En de tussenstand? Die kun je op elk gewenst moment bekijken. Wel zo spannend!

Varend teambuilden…?

Niet iedereen is continu bezig: het ene moment zit je heerlijk te genieten van jullie vaartocht. Even daarna stuur je de sloep door de gracht, neem je de navigatie op je of spring je op de kant om een creatieve opdracht uit te werken of op camera vast te leggen. In de sloep liggen ook nog enkele mysterieuze kluisjes die alleen met de juiste code open gaan. De vraag is of jouw team deze extra sloepentocht-opdrachten als eerste weet te ontsluiten en uit te voeren.

Sloepentocht op maat

Het doel is om met originele foto’s en goede antwoorden meer punten te scoren dan de andere boten. Op de nauwe grachtjes van de Jordaan zit je daarbij soms letterlijk in elkaars vaarwater. Met teamwork, doorzettingsvermogen en slim navigeren maak je het verschil. Wil je specifieke onderwerpen die op dit moment binnen jullie bedrijf aan de orde zijn in deze Amsterdamse Grachten Game de revue laten passeren? Met voor jullie gemaakte opdrachten en vragen ontstaat een teamuitje dat precies aansluit bij wat er leeft onder de collega’s.

Geen vaarbewijs nodig

Voor Amsterdamse Grachten Game is geen voorkennis vereist, iedereen kan tenslotte varen en een foto maken. Natuurlijk is voorzichtigheid wel geboden op de soms wat drukke grachten. Zie je daar tegenop? Kies dan voor Haarlem, daar doen we deze activiteiten in rubberboten en is het aanzienlijk rustiger op het water.

meer info over dit uitjebedrijfsuitje contact
Teamplayers en tijdsduur:
 • Tijdsduur: Ongeveer 3 tot 3,5 uur incl uitleg vooraf
Tarieven:
 • Groepen 20 – 25 personen € 55,00 p.p.
 • Groepen 25 – 50 personen € 52,50 p.p.
 • Groepen >50 personen € 49,50 p.p.
Vermelde tarieven zijn p.p. en excl 21% BTW
Inbegrepen bij dit teamuitje:
Dit teamuitje is inclusief:
 • Duidelijke instructies voor het varen
 • Gebruik van smartphone met sloepenspel-app
 • Iedere sloep een andere route
 • Live reacties op doorgestuurde foto’s/video’s
 • Real-time tussenstanden
 • Teambuilding opdrachten in afgesloten kluisjes
 • Alle gemaakte foto’s en video’s van jullie sloepenspel na afloop in één gemakkelijk download bestand
bedrijfsuitje contact

  023-7113020

  Groeps- of bedrijfsnaam:*

  Aanhef:MevrouwMeneer

  Je Naam*

  Email*

  Tel*

  Aantal deelnemers:

  Gewenste datum:

  Bericht (Vragen, horeca wensen etc.)