Crazy 88 in Amsterdam

Crazy 88 Amsterdam – interactieve variant op BNN TV programma

Summerscape’s Crazy 88 in Amsterdam is doorgedraaid, sexy, komisch en verrassend. Doel is om met je team in hartje Amsterdam zo origineel en snel mogelijk een aantal vreemde opdrachten uit te voeren.

Crazy 88 Game

We spelen deze game met een speciale GPS-App. Die stuurt je een bepaalde richting op en telt de meters af… Op de juiste locatie flitst er een Crazy 88 opdracht in je scherm. Het is aan jullie om die opdracht zo origineel, verrassend en met lef uit te voeren! Met de meegekregen smartphone maak je foto’s die je makkelijk als bewijsmateriaal doorstuurt. Niet telkens teruglopen dus, of een beoordeling na afloop. Nee, foto doorsturen, punten ontvangen en snel verder met de Crazy 88! Wachten is er niet bij vandaag.
Crazy 88 Amsterdam

Géén Crazy 88 Amsterdam met een suf opdrachtenlijstje. Nee, volledig interactief!

De Crazy 88 opdrachten

De Crazy 88 in Amsterdam telt zo’n 20 opdrachten. Die zijn altijd zo geformuleerd dat je er alle kanten mee op kunt. Jullie bepalen in welke richting je denkt en hoe ver je daarin gaat. Daardoor is de Crazy 88 geschikt voor zowel advocaten, ziekenhuis, overheden en vrijgezellen.

Unieke route voor elk team

In deze rally strijden minimaal twee teams tegen elkaar. Achter elkaar aanlopen en copycatten van opdrachten is onmogelijk! Ieder team heeft een andere route en komt op een ander moment bij een Crazy 88 opdracht aan. De Game-App houdt alle andere locaties en opdrachten voor je verborgen tot het jullie beurt is.

Voorbeeld Crazy 88 opdracht:

Ga met je hele team van links naar rechts door een willekeurige auto en leg dit vast op video. Afhankelijk van de uitvoering krijg je hiervoor 0 tot 50 punten.

Wereldwijd bestaan er erg vieze varianten op dit spelletje. Wij houden het netjes, maar we dagen jou en je team wel uit! Winnen doe je door recht op je doel af te gaan, slim teamwork en origineel en gedurfd uitgevoerde opdrachten. Een beetje gek zijn is een must!

We willen de foto’s zien

Na afloop van dit crazy-88 teamuitje wordt er altijd flink nagepraat! Natuurlijk wil iedereen elkaars foto’s en video’s graag zien. De spelleiding toont ze eventueel ter plekke, sowieso komen ze na afloop allemaal in één makkelijk downloadbaar zip-bestand.

meer info over dit uitjebedrijfsuitje contact
Teamplayers en tijdsduur:
 • Tijdsduur: Ongeveer 2 tot 2,5 uur
Tarieven:
 • Groepen 20 – 25 personen € 22,50
 • Groepen 25 – 50 personen € 21,50
 • Groepen >50 personen € 19,95
Vermelde tarieven zijn p.p. en excl 21% BTW
Inbegrepen bij dit teamuitje:
De Crazy 88 Amsterdam is inclusief:
 • Gebruik van smartphone en GPS-game-app
 • Heldere uitleg vooraf
 • De gekste opdrachten
 • Een andere route voor elk team (!)
 • Live tussenstanden en reacties op foto’s en video’s (uniek!)
 • Spelleiding gedurende de hele crazy dedicated aan alleen jullie groep.
 • Na afloop alle foto’s en video’s in een download
bedrijfsuitje contact
023-7113020

Groeps- of bedrijfsnaam:*

Aanhef:MevrouwMeneer

Je Naam*

Email*

Tel*

Aantal deelnemers:

Gewenste datum:

Bericht (Vragen, horeca wensen etc.)