City Quest GPS-spel Amsterdam

Gezonde team-competitie met mix voor Brains & Creativity!

City Quest is een modern smartphone teamuitje in Amsterdam. Elk team volgt tijdens deze gps-tocht een eigen route door de binnenstad van Mokum. Daarbij moet je zoveel mogelijk plaatsen bezoeken waar je punten kunt scoren. Out of the box denken, scherpzinnigheid en teamspirit worden flink op de proef gesteld met vragen en opdrachten. De winnaar van dit teamuitje is het team dat daarmee de meeste punten weet te scoren.

Smartphone spel

City Quest combineert de meest opmerkelijke plekjes van Amsterdam met vragen en foto-opdrachten in één smartphone game. Tijdens dit teamuitje kom je over de wallen, grachten en onbekende maar mooie plekjes die Amsterdam zo bijzonder maken. Quiz vragen testen jullie kennis van Amsterdam, algemene ontwikkeling en teamspirit! Uiteraard mogen foto- en video-opdrachten niet ontbreken tijdens deze city game.
GPS-tocht Amsterdam

Een teamuitje voor wie z’n groep op een slimstadsspel wil traketeren!

Gaan jullie voor de bonus-vraag?

Na een snelle uitleg over de GPS en smartphone kunnen de teams op pad naar hun eerste coördinaat. Ter plaatse beantwoord je met de smartphone een vraag over de plek waar je staat. Klopt het antwoord? Dan volgt een bonus-vraag. Dit is een echte breinkraker over de stad of de geschiedenis van de plek waar je bent. De bonusvragen geven je als team de kans om extra punten te scoren.

Foto’s en live tussenstanden

Tijdens de GPS-tocht krijgen de teams naast vragen ook opdrachten voorgeschoteld die met het zo kenmerkende karakter van onze hoofdstad te maken hebben. Als bewijs van je daden maak je met de smartphone een foto of korte video die je met één druk op de knop doorstuurt naar de spelleiding. De Foto’s en video’s tellen tijdens dit teamuitje heel hard mee voor de puntentelling die je via de smartphone op elk moment kunt bekijken.

Actief Teamuitje op maat?

City Quest Amsterdam kunnen we in hoge mate passen. De begin- en eindlocatie in het stadscentrum kunt u zelf kiezen, uiteraard adviseren wij hier graag in. Bovendien kunnen groeps- of bedrijf gerelateerde vragen en thema’s verwerkt worden in de activiteit. Na afloop komen alle foto’s van de teams online op een speciale website, of krijgt u ze in een bestand toegestuurd.

meer info over dit uitjebedrijfsuitje contact
Teamplayers en tijdsduur:
 • Tijdsduur: Ongeveer 2,5 tot 3 uur incl uitleg vooraf
Tarieven:
 • Groepen 18 – 25 personen € 27,50 p.p.
 • Groepen 26 – 40 personen € 26,00 p.p.
 • Groepen >40 personen € 24,50 p.p.
Vermelde tarieven zijn p.p. en excl 21% BTW
Inbegrepen bij dit teamuitje:
Dit teamuitje is inclusief:
 • Duidelijke uitleg
 • Gebruik van smartphones en GPS
 • Interactief spelformat op de smartphone
 • Real-time tussenstanden tijdens de game
 • Onbekende plekjes in de city
 • Live punten toekkenning voor doorgestuurde foto’s
 • Na afloop al jullie foto’s in een handige download
bedrijfsuitje contact
023-7113020

Groeps- of bedrijfsnaam:*

Aanhef:MevrouwMeneer

Je Naam*

Email*

Tel*

Aantal deelnemers:

Gewenste datum:

Bericht (Vragen, horeca wensen etc.)